Náučná literatúra: urob si sám

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Autor: Ján Silvester Kaščák
Vydavateľstvo: Alfa
Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie...
stav knihy: 4/5 slabšia väzba, vpisy ceruzkou
stav obalu: tvrdá väzba bez prebalu
rok vydania: 1989
počet strán: 352
Cena: 3,80 €
Odosielame: ihneď
kategórie: Náučná literatúra, Náučná literatúra: pestovanie, chov, Náučná literatúra: kuchyňa, Náučná literatúra: zdravie a životný štýl, Náučná literatúra: urob si sám