Rock: rock & roll

The Beatles Ballads

Autor: Beatles
Vydavateľstvo: Parlophone
Rok vydania: 1980
Pôvod: India
Rýchlosť otáčok: 33
Kód: PCS7214
Strana A: Yesterday, Norwegian Wood, Do You Want To Know A Secret, For No One, Michelle, Nowhere Man,You´ve Got To Hide Your Love Away, Across The Universe, All My Loving, Hey Jude
Strana B: Something, The Fool On The Hill, Till There Was You, The Long And Winding Road, Here Comes The Sun, Blackbird, And I Love Her, She´s Leaving Home, Here, There And Everywhere, Let It Be
Cena: -
Momentálne nedostupné
kategórie: Pop: ballad, Rock: rock & roll