Odborná literatúra - gastronómia

6 položiek
zoradiť podľa :
počet na stranu :
   zobraziť iba produkty skladom:    zobraziť aj nové knihy:
Rok vydania: 2007
Vydavateľstvo: Ikar
Príručka pre milovníkov vín zahŕňa: prehľad pestovateľských oblastí a slávnych európskych výrobcov červených vín, klasifikáciu a kategórie vín, odrody viniča a najslávnejšie moky, mapky   viac o knihe
Cena: 8,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1986
Vydavateľstvo: Alfa
Návody na prípravu alkoholických i nealkoholických nápojov. Suroviny potrebné na prípravu miešaných nápojov, Technika mixovania a pomôcky potrebné na prípravu miešaných nápojov ...  viac o knihe
Cena: 2,20 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1972
Vydavateľstvo: Príroda
V knihe o nápojoch chceme oboznámiť čitateľov, odborníkov i laikov s množstvom známych i menej známych osviežujúcich, a to aj miešaných nápojov. Opisuje sa tu spôsob i možnosti ich prípravy...  viac o knihe
Cena: od 2,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1996
Vydavateľstvo: Ress
Olej lisovaný z olúpaného slnečnicového semena je známy od čias rozkvetu indiánskych ríš a už vtedy si ho cenili pre liečivé a kozmetické účinky....  viac o knihe
Cena: 2,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1997
Vydavateľstvo: Media klub
Knižka obsahuje odborné rady krok za krokom, ponúka základné znalosti o varení v mikrovlnke zhrnuté v 101 jednoduchých radách a stručné odpovede na všetky otázky. Obohatená je navyše aj farebnými ilustráciami.  viac o knihe
Cena: 1,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1977
Vydavateľstvo: Merkur
Zápisník pracovníka gastronómie je kniha zhrnutí najdôležitejších prevádzkových problémov a otázok z odboru pohostinstva a gastronómie.  viac o knihe
Cena: 4,00 €
Odosielame: ihneď
6 položiek
zoradiť podľa :
počet na stranu :
Nenašli ste knihu, ktorú ste hľadali?
Pošlite nám o nej informácie a my ju pre Vás nájdeme.