Domáci údenár
V nejednej domácnosti sa veru ťažko zaobídeme bez knižky, v ktorej by boli zhrnuté pokyny, rady a predpisy na využitie surovín získaných pri domácej zakáľačke alebo kúpených v obchode. Dôvtipní ľudia nepochybne dajú prednosť knižke s dobrými a osvedčenými receptami a nespoľahnú sa na predpisy sprostredkované od susedov a známych. A iste sa u nás nájde i nemálo rodín, ktoré by svoje domácky vyrobené špeciality z mäsa, vyhotovené na základe dlhoročných skúseností, mohli vystavovať aj na náročných potravinárskych výstavách. Nezaškodí si však uvedomiť, že podľa toho istého návodu pracuje viac domácich odborníkov-zakáľačkárov, doslova majstrov, a predsa v kvalite domácich klobás alebo údených mias či iných výrobkov bývajú aj výrazné rozdiely.
Umiestnenie: |
Knihy |
Autor: |
Jozef Ďurík |
Celkový stav |
4/5 super stav, zachovalá, bez vpisov, bez poškodení |
Počet strán |
160 |
Rok vydania |
1988 |
Stav obalu |
tvrdá väzba bez papierového prebalu |
Vydavateľstvo |
Osveta |
Kód |
36765 |
Skladom |
1.00 ks |
|