Náučná literatúra - kuchyňa

63 položiek
zoradiť podľa :
počet na stranu :
..
   zobraziť iba produkty skladom:    zobraziť aj nové knihy:
Rok vydania: 1979
Vydavateľstvo: Merkur, Praha
Drobná knižka plná skvelých receptov, ako pripraviť rôzne kuracie, kačacie, kohútie a husacie mäso. (Vrámci tradičnej českej kuchyne)  viac o knihe
Cena: 0,60 €
Odosielame: ihneď
Autor:
Rok vydania: 1990
Vydavateľstvo: ČSVS
Recepty od zákuskov až po polievky  viac o knihe
Cena: 0,60 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 2001
Vydavateľstvo: Ikar
- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách - Stručné odpovede na všetky otázky  viac o knihe
Cena: 2,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1988
Vydavateľstvo: Príroda
V knižke nájdete odpoveď na otázku: "Čo všetko sa dá pripraviť z vajec?". Kniha obsahuje 300 predpisov na jedlá z vajec, zostavených tak, aby Vám pomohli pri obmieňaní jedálneho lístka.  viac o knihe
Cena: 2,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1993
Vydavateľstvo: Communiplex Marketing
1200 ľahko pripraviteľných receptov, ktoré oživia a rozšíria vašu kuchyňu (mäsá, káva, karamel, ovocie, syry, zelenina, cestoviny, med, strukoviny, obilniny, ryby a morské živočíchy, orechy, marshmallows...).  viac o knihe
Cena: 10,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1995
Vydavateľstvo: Eminent
Druhá kniha od Lenky Kořínkové prináša hlbší pohľad do jej jedinečnej metódy.  viac o knihe
Cena: od 1,70 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1988
Vydavateľstvo: Osveta
V nejednej domácnosti sa veru ťažko zaobídeme bez knižky, v ktorej by boli zhrnuté pokyny, rady a predpisy na využitie surovín získaných pri domácej ...  viac o knihe
Cena: 5,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1985
Vydavateľstvo: Obzor
Publikácia je vhodnou pomôckou pre začínajúce gazdinky. V jednotlivých kapitolách sa dočítajú o výžive, racionálnom stravovaní, zariadení a organizácii prác v kuchyni, potravinách a ich...  viac o knihe
Cena: 6,00 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 2000
Vydavateľstvo: Svojtka&Co.
Cez 100 mäsitých receptov na prípravu minútok, gulášov, ragú, závitkov a veľkého pečenia. Klasické spôsoby prípravy aj nové kreácie. Každé jedlo uvidíte na farebnej fotografii.  viac o knihe
Cena: 4,50 €
Odosielame: ihneď
Rok vydania: 1990
Vydavateľstvo: Obzor
Všetko o potravinách (recepty, správna výživa,) a najrôznejšie rady o stolovaní a domácnosti.  viac o knihe
Cena: 5,00 €
Odosielame: ihneď
63 položiek
zoradiť podľa :
počet na stranu :
..
Nenašli ste knihu, ktorú ste hľadali?
Pošlite nám o nej informácie a my ju pre Vás nájdeme.